⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festival hakee tuotantopäällikköä, hallintoassistenttia ja harjoittelijoita

Haku on päättynyt. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä huhtikuun aikana.

Haemme tuotantopäällikköä äitiyslomansijaiseksi sekä hallintoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Flow Festival tarjoaa myös opiskelijoille harjoittelupaikkoja. Työtä tehdään Helsingissä Flow Festivalin toimistolla sekä festivaalialueella. Lue alta tarkemmat työkuvaukset sekä hakuohjeet, heitä meitä hakemuksella tai vinkkaa kaverille!

Tuotantopäällikkö

Vakituisen tuotantopäällikkömme jäädessä äitiyslomalle haemme hänelle sijaista alkaen kesäkuusta 2018 ja jatkuen ainakin 31.10.2019 saakka.

Flow Festivalin tuotantopäällikkö johtaa festivaalin tuotantoa kokonaisuudessaan poislukien artistituotanto sekä esitystekninen tuotanto. Tuotantopäällikkö vastaa seuraavien osa-alueiden suunnittelusta, budjetoinnista, kustannusseurannasta, projektinjohdosta ja työnjohdosta:

 • Aluesuunnittelu, aluetuotanto ja alueen infratekninen tuotanto
 • Alueidenkäyttö ja maankäyttö, vuokrasopimukset ja poikkeusjärjestelyt
 • Alueen alihankkijaneuvottelut ja -sopimukset
 • Festivaalin palvelutuotannot sisältäen ruokaravintolat ja anniskelun
 • Yritysyhteistyötuotannot
 • Aluetuotannon henkilöstöjohto
 • Viranomaisyhteistyö ja luvat
 • Tapahtumaturvallisuus ja järjestyksenvalvonta
 • Kulunvalvonta, porttitoiminnot ja akkreditointi
 • Siivous, kierrätys ja ympäristöohjelma
 • Budjetointi, kustannusseuranta ja raportointi

Edellytämme valittavalta henkilöltä korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden kokemusta ja näyttöjä onnistuneiden tuotantojen johtamisesta. Myös kokemus henkilöstöjohtamisesta sekä asiantuntemus tuotannon eri osa-alueista on välttämätöntä. Painotamme asiantuntemusta erityisesti festivaalituotannosta, tapahtumaturvallisuudesta, lupa-asioista, viranomaisyhteistyöstä, aluetuotannosta ja aluesuunnittelusta. Voimme kuitenkin valita toimeen myös henkilön, jolla ei ole kokemusta festivaalituotannon johtamisesta, mutta jolla on vahvat näytöt soveltuvista projekti- ja henkilöstöjohtotehtävistä.

Valittavalla henkilöllä tulee olla kyky hallita laajoja kokonaisuuksia vastuullisesti sekä jatkuvasti kehittää työtapoja ja tuotantoprosesseja. Arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, yrittäjähenkisyyttä, tavoitteellisuutta, paineensietokykyä ja työhön sitoutuneisuutta.

Työssä vaaditaan myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tavallisimmat tietokoneohjelmat (Office) tulee luonnollisesti olla hallussa. Piirto- ja kuvankäsittelyohjelmien hallinta (Qcad, Photoshop) katsotaan eduksi.

Tarjoamme työn näkemyksellisen festivaalituotannon huipulta ja sitoutuneen tiimin tuen. Työskentelet toimitusjohtajan ja taiteellisen johtajan alaisuudessa. Työhön kuuluu useamman viikon mittainen perehdytys.

Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse 3.4. mennessä: toimitusjohtaja Suvi Kallio, suvi AT flowfestival.com / tuotantopäällikkö Emilia Mikkola, emilia AT flowfestival.com

Hallintoassistentti

Haemme kuuden kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen hallintoassistenttia ajanjaksolle 1.5.-31.10.2018. Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisena toukokuussa ja syys-lokakuussa ja kokoaikaisena kesä-elokuussa, jolloin se soveltuu myös opiskelijalle.

Hallintoassistentin työnkuva koostuu taloushallinnon tehtävistä sekä muista monipuolisista toimistotehtävistä ja asiakaspalvelusta.

Työtehtäviin kuuluu mm:

 • Erilaiset taloushallinnon tehtävät: osto- ja myyntilaskujen ja kulukorvausten käsittely Netvisor-taloushallinto-ohjelmistoa käyttäen
 • Henkilöstö- ja palkkahallinnossa avustaminen
 • Tilojen ja avainten hallinta, laskutussopimusten, kanta-asiakkuuksien ja maksukorttien hallinta
 • Asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse
 • Postitukset, toimistotarviketilaukset, palaverijärjestelyt
 • Festivaalituotannon avustavia tehtäviä kuten henkilöstö- ja alihankinta-akkreditoinnissa avustaminen, asukastiedotteiden, manuaalien ja memojen laadinta

Ideaali hakija on esimerkiksi taloushallinnon opiskelija tai vastavalmistunut, jolla on jo kokemusta toimistotöistä, taloushallinnon tehtävistä ja Office-ohjelmien käyttö hyvin hallussa.

Hakemallamme henkilöllä on:

 • Kokemusta toimistotehtävistä ja taloushallinnon tehtävistä
 • Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön
 • Huolellisuutta
 • Positiivinen, reipas ja energinen asenne
 • Hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
 • Tehtävään soveltuva koulutus tai opinnot meneillään

Muu kielitaito ja ajokortti katsotaan eduksi.

Tiedustelut ja hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse 3.4. mennessä: toimitusjohtaja Suvi Kallio, suvi AT flowfestival.com

Harjoittelupaikat

Tarjoamme kuudelle alasta kiinnostuneelle opiskelijalle tai vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä tutustumaan festivaalityöhön harjoittelussa Flow Festivalin tuotannon, viestinnän ja markkinoinnin työtehtävien parissa.

Harjoittelujaksot ovat 1-3 kuukauden pituisia ja kesto on muokattavissa opiskelijan oman opintorakenteen mukaan. Lähtökohtaisesti harjoittelu on osa opintoja ja siten opintotuen alaista. Harjoittelusta maksetaan myös palkka.

Halutessasi voit hakea kahteen harjoittelupaikkaan. Mainitsethan sen hakemuksessasi sekä kerrot ensisijaisen hakutoiveesi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 3.4.2018 mennessä. Haastattelut ja valinnat tehdään huhtikuun aikana.

Noudata seuraavia ohjeita:

 • Nimeä asiakirjat tyylillä: omanimesi_cv.pdf, omanimesi_hakemus.pdf
 • Lähetä asiakirjat pdf-muodossa ja/tai liitä linkki hakemusvideoon.
 • Muista mainita ensisijainen hakutoiveesi, mikäli haet useampaa paikkaa.
  Onnea matkaan!

Tuotantoharjoittelija aluetuotantoon, 2 paikkaa

Aluetuotannossa on avoinna kaksi harjoittelupaikkaa: pidempi n. kolmen kuukauden mittainen harjoittelu sekä lyhyempi n. yhden kuukauden mittainen harjoittelu.

Aluetuotannon harjoittelijoiden työtehtävät koostuvat festivaalituotannon monipuolisista tehtävistä osana tuotannon tiimiä. Harjoittelussa pääset tutustumaan laajasti festivaalin tuotantoon, organisaatioon ja sidosryhmiin. Työtehtävät voivat koostua esim. yhteyksien ja aikataulujen koordinoinnista, aluetuotannon hallinnollisista tehtävistä kuten lupa- ja ympäristö-asioista, sekä monipuolisista infratuotantoon liittyvistä tehtävistä rakennusaikana Suvilahdessa.

Harjoittelijalle on eduksi kokemus tapahtumatuotannosta, paineensietokyky, hyvät suomen ja englannin kielen suulliset ja kirjalliset taidot, Office-ohjelmien ja Photoshopin hallinta, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne.

Kolmen kuukauden harjoittelujakso alkaa kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun. Yhden kuukauden harjoittelu alkaa 23.7. ja päättyy 21.8..
Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: tuotantopäällikkö Emilia Mikkola, emilia AT flowfestival.com

Tuotantoharjoittelija artistituotantoon

Artistituotannon harjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin artistien majoitus-, kuljetus-, ruokailu- ja muissa hospitalityjärjestelyissä.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa artistien infopakettien valmistelu, konsertteihin liittyvän tiedon keräys ja jakelu sekä artistien muiden käytännön asioiden hoitaminen. Tapahtuman aikana harjoittelija toimii yhtenä artistien yhteyshenkilönä. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita festivaalituotannon tehtäviä ja osa-alueita harjoittelijan opintojen, vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, huolellista ja vastuullista työtapaa, sekä Office-ohjelmien hallintaa. Muu kielitaito sekä kotimainen ja kansainvälinen kokemus tapahtuma-alalta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakson kesto on noin 1-2 kuukautta ajoittuen heinä-elokuulle, tarkempi aikataulu sovitaan erikseen. Harjoittelu on kokopäiväistä 16.7.–- 17.8. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: artistituotannon vastaava Maiju Talvisto, maiju AT flowfestival.com

Tiedotusharjoittelija

Tiedotusharjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin media-akkreditoinnissa ja lehdistösuhteiden ylläpidossa sekä muissa viestinnän tehtävissä. Festivaalin aikana harjoittelija avustaa kotimaisia ja kansainvälisiä median edustajia festivaalialueen lehdistötilassa ja koordinoi haastatteluja tiedottajan apuna.

Tiedotusharjoittelijalta edellytetään huolellisuutta, rauhallista ja kohteliasta palveluasennetta sekä positiivista suhtautumista vaativiinkin tilanteisiin. Lisäksi hakijalla on oltava erinomaiset suomen ja englannin kielen kirjalliset ja suulliset taidot. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Harjoittelu ajoittuu touko‐elokuulle. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa harjoittelijasta riippuen. Lähtökohtaisesti harjoittelu on kokopäiväistä 4.6.–17.8. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: tiedottaja Susanna Hulkkonen, susanna AT flowfestival.com

Digitaalisen viestinnän harjoittelija

Digitaalisen viestinnän harjoittelijan pääasiallinen tehtävä on avustaa Flow Festivalin sosiaalisen median kanavien, verkkosivujen ja mobiilisovelluksen ylläpidossa ja sisällöntuotannossa sekä kontaktoida sidosryhmiä ja avustaa materiaalien keräämisessä. Harjoitteluun voidaan sisällyttää myös muita viestintätehtäviä harjoittelijan vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Harjoittelijalta edellytetään erinomaisia englannin ja suomen kielen kirjallisia taitoja, kykyä tuottaa oivaltavaa sisältöä, huolellisuutta sekä joustavaa ja positiivista asennetta. Muut viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyvät taidot, muu kielitaito sekä Photoshopin ja After Effectsin tai vastaavien ohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakso ajoittuu touko-elokuulle. Tarkempi ajankohta ja viikoittaiset työtunnit on sovittavissa harjoittelijasta riippuen. Lähtökohtaisesti harjoittelu on kokopäiväistä 4.6.–17.8. ja toukokuussa osa-aikaista. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: yhteisömanageri Mira Shemeikka, mira AT flowfestival.com

Markkinointiharjoittelija

Markkinointiharjoittelijan työtehtäviin kuuluu monipuolisesti Flow Festivalin markkinointiviestintään ja yritysyhteistyöhön liittyviä avustavia tehtäviä. Harjoittelija muun muassa koordinoi festivaalin painomateriaalien tilauksia ja jakeluita sekä avustaa yritysyhteistyöhankkeissa ja niiden viestinnässä. Festivaalin aikana markkinointiharjoittelija osallistuu kumppanitapahtumien ja kutsuvierastilaisuuksien käytännön järjestelyihin.

Harjoittelijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Markkinointi- ja tapahtuma-alan kokemus ja Office-ohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

Harjoittelujakso ajoittuu touko-elokuulle. Harjoittelun tarkka ajankohta ja viikoittaiset työtunnit ovat sovittavissa. Harjoittelu on kokopäiväistä 16.7.–17.8. ja muina kuukausina osa-aikaista. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: markkinointipäällikkö Milla Valjus, milla AT flowfestival.com