⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL ⟚⠅✹ #FLOWFESTIVAL ❂⩶ ❇✧ #FLOWFESTIVAL

Flow Festival etsii myynti- ja markkinointipäällikköä

Haemme joukkoomme uutta huipputyyppiä Flow Festivalin myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen ja johtamiseen.

Flow Festival on innovatiivinen edelläkävijä pohjoismaisessa festivaalikentässä. Flow on tunnettu laadustaan, vahvasta ja tunnistettavasta brändistään, sekä idearikkaista ja mieleenpainuvista kumppanitoteutuksistaan, jotka toimivat inspiraation lähteinä muillekin tapahtumille ja yrityksille. Tapahtumatuotannossa ja kumppanuuksien rakentamisessa noudatetaan vastuullisuuden ja kestävän kehityksen periaatteita sekä pyritään kehittämään jatkuvasti uusia toimintamalleja.

Flow Festivalin myynti- ja markkinointipäällikkönä vastaat festivaalin yritysyhteistyöstä: sponsorihankinnasta, -neuvotteluista ja -sopimuksista, kumppanuuksien ja kaupallisten konseptien ideoinnista ja johtamisesta, myynnin kehittämisestä, sekä markkinoinnin suunnittelusta ja alihankintayhteyksistä.

Haemme tavoitteellista ja innovatiivista tekijää, jolla on korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus, sekä näyttöjä menestyksestä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Valittavalla henkilöllä tulee olla kyky hallita laajoja kokonaisuuksia itsenäisesti, määrätietoisesti ja vastuullisesti. Erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi ovat edellytys. Arvostamme positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, yrittäjähenkisyyttä, paineensietokykyä, huolellisuutta ja työhön sitoutuneisuutta.

Tarjoamme työn kansainvälisen ja näkemyksellisen festivaalituotannon huipulta, ja sitoutuneen tiimin tuen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä aivan Suvilahden festivaalialueen kupeessa.

Tiedustelut ja englanninkieliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 20.9. mennessä sähköpostitse: toimitusjohtaja Suvi Kallio, suvi@flowfestival.com.