Osta lippusi Lippupalvelusta!

www.lippupalvelu.fi
p. 0600 10 800

3 päivää: 159 €
2 päivää: 135 €
1 päivä: 89 €
Kaikki lippuhinnat sisältävät toimituskulut (3,50 €)

Kaikki lipputyypit saatavina myös Itämeri-lippuina, jolloin hintaan lisätään 2 € tai vapaavalintainen lahjoitus. Kaikki varat ohjataan lyhentämättömänä WWF Suomen Operaatio Merenneitoon.

Kahden ja kolmen päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin, joiden haltijat voivat poistua festivaalialueelta ja palata sinne myöhemmin ranneketta portilla näyttämällä.

Yhden päivän lippua ei vaihdeta rannekkeeseen, joten sen ostaneet eivät voi palata festivaalialueelle sieltä kerran poistuttuaan.

Huom: Flow Festivalin liput eivät ole henkilökohtaisia eikä niissä ole ostajan nimeä. Vaikka PDF-lippuihin on merkitty lipun maksajan nimi, voi tämänkin lipputyypin vaihtaa rannekkeeseen tai – yhden päivän lipun tapauksessa – festivaalialueelle pääsyyn kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt.

Lipun vaihtaminen rannekkeeseen

Kahden ja kolmen päivän liput tulee vaihtaa rannekkeeseen ennen alueelle saapumista. Flow Festivalin info- ja rannekkeenvaihtopiste sijaitsee tänä vuonna Salakaupassa, Postitalon edessä osoitteessa Postikatu 1. Lisäksi liput voi vaihtaa rannekkeeseen tuttuun tapaan myös festivaalialueen pääsisäänkäynnillä.

Pdf-lippua ei pidä tulostaa, mikäli se on ladattu keski- tai suurikokoiseen mobiililaitteeseen, kuten yleisimmät älypuhelinmallit sekä tabletit. Rannekkeenvaihtopisteen viivakoodin lukija tunnistaa lipun laitteen näytöltä.

Kahden ja kolmen päivän liput voi vaihtaa rannekkeeseen keskiviikosta 6.8. alkaen.

Infossa on myynnissä Flow Festivalin pääsylippuja,  t-paitoja, kasseja sekä Salakaupan veikeitä tuotteita. Infosta voit myös noutaa 4.8. ilmestyvän WOLF-lehden.

Salakaupan info on avoinna (ei rannekkeiden ennakkovaihtoa ma-ti):

Maanantaina 4.8. klo 10-18
Tiistaina 5.8. klo 10-18
Keskiviikkona 6.8.  klo 10-20
Torstaina 7.8. klo 10-20
Perjantaina 8.8. klo 10-18

Parrukadun lipunmyynti-, rannekkeenvaihto- ja infopisteen aukioloajat:

Perjantai 8.8. klo 15.30-01
Lauantai 9.8. klo 13-01
Sunnuntai 10.8. klo 13-23

Kulttuuri- ja virikeseteleistä

Lippuja voi ostaa myös kulttuuri- ja virikeseteleillä. Lippupalvelun sivuilta löydät eri lipunmyyntipisteet, joista voit tiedustella, mitä seteleitä kukin myyntipiste ottaa vastaan. Stockmannien myyntipisteissä käyvät kaikki setelityypit.

Lipunmyynti alueella

Tapahtuma-alueen lipunmyynti aukeaa perjantaista sunnuntaihin tunti ennen porttien aukeamista, mikäli lippuja on vielä saatavilla. Lippujen saatavuuden voi tarkistaa Lippupalvelusta. Lippupalvelun lipunmyynti on avoinna läpi tapahtumaviikonlopun niin kauan kuin lippuja on saatavilla.

Smartumin kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä myös festivaalialueen lipunmyynnissä.

Tapahtuman ikäraja on 18.

ticketsJussiHellsten