Beth Ditto, Danny Brown, Black Lips ja Satellite Stories Flow’hun

Flow Festivalin esiintyjäkaarti kasvaa loistavilla artistilisäyksillä, ja lisää julkistuksia on luvassa pitkin toukokuuta. Flow’n ohjelmisto on saanut alkuvuoden aikana poikkeuksellisen hehkuttavan vastaanoton kansainvälisessä mediassa. Mm. The Guardian, Esquire, The Independent, Vogue ja The Telegraph ovat nostaneet Flow’n parhaiden musiikkifestivaalien listalleen.

2000-luvun indie-rockin ikoneihin kuuluvan Gossipin keulahahmona tunnettu, upea Beth Ditto saapuu Flow Festivalille. Ensimmäisen sooloalbuminsa 16.6. julkaiseva Ditto on tehnyt näyttävän paluun ensimmäisellä singlellään Fire, jonka energinen rock-blues lupailee uutta tyylisuuntausta artistin tulevalle tuotannolle. Ensimmäistä kertaan Suomeen saapuva vahvaääninen laulaja on toistaiseksi julkistanut Flow’n lisäksi vain yhden Euroopan keikan kesäksi.

Flow Festivalin lavalla elokuussa nähdään myös hiphopin visionääri ja oman tiensä kulkija Danny Brown. Loistavista lyriikoistaan tunnettu yhdysvaltalainen Brown käsittelee musiikissaan usein henkilökohtaisia ja puhuttelevia teemoja, itsereflektoivalla ja paikoin ironisella otteella. Brownin viimeisin albumi Atrocity Exhibition on kriitikoiden ylistämä kipeän rehellinen kuvaus artistin menneisyydestä ja nykyisyydestä.

Yhdysvaltalainen garage- ja indierockbändi Black Lips saapuu elokuisella Euroopan kiertueellaan myös Flow’hun. Yhtye on tunnettu räikeistä keikoistaan, joten odotettavissa on varmasti mieleenpainuva spektaakkeli. Huipputuottajien, kuten Mark Ronsonin ja Sean Lennonin kanssa työskennellyt Black Lips julkaisee uuden albuminsa Satan’s Graffiti or God’s Art? perjantaina.

Myös oululainen Satellite Stories esiintyy kesällä Flow’ssa. Yhtyeen 12.5. ilmestyvä uusi albumi Young Detectives tulee olemaan Satellite Storiesin ensimmäinen julkaisu isolla levy-yhtiöllä, ja tulevalla neljännellä studiolevyllä Satellite Stories päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja äänittää sen kokonaan itse. Albumin miksaamisesta vastaa Grammy-palkittu Fernando Lodeiro (mm. Vampire Weekend, Regina Spektor).

Lue lisää artisteista täällä.